Érdeklődni szeretnék

A Variosystem Group Kft 2011 ben alakult, építőipari kivitelezésre szakosodva kezdte működését majd még abban az évben elkezdtük a favázas nagy paneles könnyűszerkezetes házak gyártását. A nagy paneles rendszer lehetővé teszi, hogy egy ilyen rendszerrel megépített ház akár 3 hónap alatt kulcsra készen elkészüljön.

A Variosystem Group  Kft jelenleg a nagy paneles rendszerben gyártja a falszerkezeteit. A nagy paneles rendszerben műszárított fa adja falszerkezet vázát aminek a köztes részét hőszigetelő ásványgyapottal töltjük ki . A belső felületére kerül egy párazáró fólia , a külső – belső felületére pedig gipszrost lap. A helyszíni beépítés után kerül fel a hőszigetelő dryvit rendszer.

A panelek nagysága  1 m x 2,77 m-től egészen 12 m x 2,77 m-ig terjed, súlya pedig 150-2000 kg ig változik. A panelek mozgatása daruval lehetséges

 A nagy paneles rendszer előnyei:

  • méretpontos gyártás
  • időjárási viszonyok nem befolyásolják az üzemi gyártást
  • kisebb szállítási költség

Ezzel páhuzamosan egy teljesen új technológia fejlesztésén, bevezetésén is dolgozunk ami az építőipar egy másik területén hoz változást. A fejlesztésben részt vesz: EMI, Pécsi Műszaki egyetem, Eszéki Műszaki egyetem.

Információkérés, kapcsolat